Adres :
Branco 134
3315 WT Dordrecht

Telefoon: 06 23 27 23 24

E-mail: info@laundr.nl

KvK nummer: 71 517 138

All rights reserved 2024. LAUNDR BV

Web development: Acadia

Over LAUNDR

Your green, smart & clean choice

 

LAUNDR is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in de waterrijke stad Dordrecht. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring bij multinationals in de B2B-markt met investeringsgoederen. Gedurende deze tijd hebben wij de behoefte van de markt zien veranderen naar gemeenschappelijk gebruik van producten, de circulaire economie. Met ons LAUNDRette Full Serviceconcept spelen wij in op deze veranderende behoefte, waarbij aandacht voor innovatie en duurzaamheid nog nooit zo belangrijk is geweest. Dit unieke concept in schoon, kenmerkt zich door eenvoud, inzicht en transparantie voor transformatiepanden, studentenwoonvoorzieningen en woningcorporaties.

De eerste LAUNDRette is geopend in april 2019 en draait sinds die tijd naar alle tevredenheid voor 65 bewoners. Dit is het gevolg van een intensief voorbereidingstraject met de projectontwikkelaar, architect en woningcorporatie in nauwe samenwerking met LAUNDR.

Bij LAUNDR zitten wij niet stil en blijven ons bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten. Wij hebben de flexibiliteit om snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden zoals bijv. het coronavirus. Zo hebben wij de afgelopen maanden, een door het virus getroffen verpleeghuis, een passende oplossing kunnen bieden voor het reinigen van de werkschorten van het personeel.

 

Contact
Voor persoonlijk advies
Partners
Miele, SMEG & AppWash