Adres :
Branco 134
3315 WT Dordrecht

Telefoon: 06 23 27 23 24

E-mail: info@laundr.nl

KvK nummer: 71 517 138

All rights reserved 2024. LAUNDR BV

Web development: Acadia

LAUNDRette Full Service Concept

Your green choice

 

Met het LAUNDRette Full Service Concept exploiteren wij uw wasserette, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Met dit concept leveren wij een bijdrage aan een groenere wereld, door in transformatiepanden, studentenwoonvoorzieningen en panden van woningcorporaties een centrale ruimte in te richten met professionele was- en droogautomaten voor gemeenschappelijk gebruik.
De professionele automaten onderscheiden zich door korte procestijden (49 minuten wassen en 35 minuten drogen), hun energiezuinigheid en lange levensduur.

Samen met u werken wij aan de ontwikkeling en inrichting van de toekomstige locatie van de wasserette. Ons advies op maat is gebaseerd op een 360 graden inventarisatie, zodat voor alle partijen met de optimale uitgangspunten wordt gewerkt.

Bij een goedwerkend 4G netwerk voor het digitale betaalsysteem AppWash en de geadviseerde voorzieningen voor de professionele was- en droogautomaten, conform door ons opgestelde technische installatietekening, is een probleemloze werking van de automaten jarenlang gegarandeerd.

Wij zorgen voor een optimaal werkende LAUNDRette. inclusief maandelijkse schoonmaak, periodiek onderhoud en het beheren van het betaalsysteem, zodat gebruikers kunnen profiteren van automaten met het beste wasresultaat. Tevens leveren wij instructieborden voor het gebruik van de automaten en zorgen wij voor prullenbakken voor een schone LAUNDRette. Alles in één hand.Voordelen:

• Geen investeringskosten in apparatuur en betaalsysteem
• Gebruik van hoogwaardige professionele apparatuur
• Inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en gratis onderdelen
• Maandelijkse reiniging van uw was- en droogapparatuur
• Gegarandeerd uw storing binnen 48 uur verholpen
• Jaarlijks onderhoud

AppWash
Het digitale betaalsysteem voor uw LAUNDRette
Duurzame producten
Onze producten
Contact
Voor persoonlijk advies